Image
Välkommen till Future Summit 2018.

4 SEPTEMBER 2018

Om future summit

Vi tillbringar den största delen av vår vakna tid på jobbet. Trots det visar studier att endast en av tio känner sig engagerad i sitt arbete. Hur hamnade vi här och hur bryter vi trenden? Future Summit dyker djupare i frågor om betydelsen av engagerande ledarskap, arbetsplatsens design, virtual reality, artificiell intelligens (AI) och robotar.

För att söka svaren på frågorna, har vi bjudit in ledande internationella och svenska experter från företag såsom Microsoft, LEGO m.fl. som ger sina infallsvinklar på det epokskifte som vi står mitt i.

Vi erbjuder en kreativ mötesplats utöver det vanliga. Där nyfikna människor från olika branscher och med olika bakgrund ges möjligheten att mötas, diskutera och tänka nytt. Gemensamt delar vi ett intresse för utveckling, förnyelse och samskapande.

Mötet sker den 4 september på Louis De Geer i Norrköping i lokalen Flygeln under dagen. Efter dagens aktiviteter bjuder vi in till middag och mingel på hemlig plats i centrala Norrköping.

Vår ambition är att skapa ett återkommande möte som fokuserar på framtidens möjligheter och utmaningar. 2018 fokuserar vi som sagt på hur vi arbetar i framtiden.

Framtidens arbete kommer att bjuda på nya förutsättningar och ställa krav på nya typer av ledarskap. Hur ser jobben och arbetsplatserna ut i en digitaliserad framtid? Vilka utmaningar och möjligheter innebär AI och robotar? Kommer de ersätta mänsklig kompetens eller öppna upp för mer kreativitet?

Läs mer om dagen och talarna (under våren tillkommer fler namn). Men framför allt, glöm inte bort att anmäla dig då vi har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen till Future Summit 2018!

Workshops

Vi är glada att i samband med Future Summit kunna presentera ett antal intressanta workshops 5 september på temat “Framtidens arbete” tillsammans med Hyper Island. Ni bokar dessa för en enskild grupp från ert företag där ni tillsammans med Hyper Island bestämmer upplägg och struktur.

De workshops som finns tillgängliga kan ni läsa mer om nedan.

Hur leder man team i den digitala eran?

Vad menas med “den digitala eran”? Måste vi tänka om i vårt sätt att leda våra team när kollegor kan jobbar på distans och ibland arbetar från andra sidan jorden?

Learn more 

Hur planerar och leder man bra möten och workshops?

Vilka metoder och verktyg kan vi använda för att se till att möten och workshops är fokuserade, kreativa, roliga, effektiva och ger bästa möjliga resultat?

Learn more 

Hur hanterar man förändringar och osäkerhet?

Hur håller man sig på rätt köl även när det stormar? Hur kan team lära sig att bli starkare över tiden? 

Learn more 

Konflikthantering

Konflikter är både förutsägbara och naturliga i ett team. Konflikter kan självfallet vara utmanande men om de hanteras väl kan de även lyfta och utmana teamet.

Learn more 

Kontinuerlig Teamutveckling

Effektiva team försöker ständigt lära sig nya sätt att arbeta på och de lär av sina misstag. 

Learn more 

FAQ

Var sker Future Summit?
Mötet äger rum på Flygeln i Louis De Geer i Norrköping. Se google maps

Hur kan jag bli partner?
För att bli partner så är det enklast att skicka ett mail till partner@futuresummit.se

Hur kan jag få en biljett?
Du köper en biljett här

Vad handlar Future Summit om?
Future Summit är som det hörs på namnet ett möte med fokus på framtiden. Hur teknik och utveckling skapar nya förutsättningar för individer och organisationer.

Vårt fokus är på hur vi kan hantera den exponentiella hastighet som utvecklingen sker med idag.

Huvudpartners

Client 3
Client 1
Client 1

Samarbetspartners

Client 1
Client - EU
Client 3
Client - EU
Client 2

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss i våra sociala kanaler.

Missing Last Name
Missing email


Wrong Google Invisible Captcha
Image
Future Summit är ett samarbete mellan WDO och Happy Norrköping.
hello@futuresummit.se
© 2018 WDO. All rights reserved